nova nagrada

Emotivni Miroslav Ćiro Blažević primio nagradu Vladimir Beara pa na rubu suza priznao: Bojim se da je ovo zadnja nagrada koju ću dobiti u životu...

16.12.2022 u 21:19

Bionic
Reading

Sportsko rekreativno društvo Srba u Hrvatskoj pokrenulo je novu nagradu za doprinos razvoju sportske kulture i društvene tolerancije - Vladimir Beara. Prvi je dobitnik Miroslav Ćiro Blažević

Sportsko rekreativno društvo Srba u Hrvatskoj pokrenulo je nagradu za doprinos razvoju sportske kulture i društvene tolerancije - Vladimir Beara, a prvi je dobitnik Miroslav Ćiro Blažević (87).

Legendarni Ćiro već duže vrijeme vodi borbu s opakom bolesti, ali je smogao snage pojaviti se na dodjeli.

Na kraju su Ćiru slomile emocije, nagradu mu je uručio predsjednik Sportsko-rekreativnog društva Srba u Hrvatskoj Milan Martinović, a trener svih trenera održao je govor suznih očiju.

  • +10
Nagrada Vladimir Beara, dobitnik Miroslav Ćiro Blažević Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek

'Znate da sam primio pregršt nagrada u životu, ali ova mi je najdraža. Uvijek sam kroz život mirio ljude, a mi smo svi s ovog podneblja dobar narod, samo katkad imamo budale koje nas vode', kazao je Ćiro, a onda kroz suze i smijeh dodao:

'Bojim se da je ovo zadnja nagrada koju ću dobiti u životu. Bojim se da je ovo i moj zadnji govor koji ću održati pred ovako eminentnim skupom, moj kraj se bliži. Ipak, skupio sam snage doći ovamo, jer ovo je velika nagrada. Vladimir Bara bio je moj idol, divio sam mu se, bio sretan kad sam ga upoznao i stisnuo ruku. Bio je najveći golman ikad na ovim prostorima', zaključio je Miroslav Ćiro Blažević.

Nagrada Vladimir Beara, dobitnik Miroslav Ćiro Blažević Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX