El Trafico

Novi show Zlatana Ibrahimovića u SAD-u; derbi obilježila ružna reakcija Meksikanaca Vele

26.08.2019 u 08:50

Bionic
Reading

Švedski napadač Zlatan Ibrahimović, koji će početkom listopada proslaviti 38. rođendan, briljira u američkoj MLS ligi. U popularnom El Traficu, gradskom derbiju klubova Los Angeles FC i Los Angeles Galaxy, popularni Ibra zabio je dva gola i bio je prvo ime utakmice

Čak šest golova palo je u derbiju između klubova Los Angeles FC i Los Angeles Galaxy, a utakmica je završila neriješeno, 3:3.

No obilježila su je dva sjajna nogometaša, Zlatan Ibrahimović i Meksikanac Carlos Vela. Popularni Ibra opet je pokazao svoj balkanski temperament jer je očito tražio dodatni motiv za nadigravanje. Bilo je i provokacija s tribina koje su ga dodatno motivirale.

Ibrahimović je već u drugoj minuti zabio za vodstvo svoje momčadi 1:0 i tada je bilo jasno kako će utakmica biti pravi spektakl.

U 12. je Blessing poravnao rezultat, no ubrzo nakon toga Ibrahimović je zabio za vodstvo svoje momčadi 2:1. Potom je Pavon zabio za vodstvo LA Galaxyja 3:1, ali je već u 45. minuti (sudačka nadoknada) Blessing smanjio na 3:2. Zaista ludo prvo poluvrijeme!

Za konačnih 3:3 u 53. minuti zabio je Meksikanac Carlos Vela te je, zahvaljujući svojoj gesti koja se ubrzo proširila društvenim mrežama, proglašen bahatim.

Naime, Vela, igrač Los Angeles FC-a, jako se naljutio kada ga je trener u 61. minuti izvadio iz igre te je bacio kapetansku traku na travnjak. Zaista ružna reakcija, a navodno je bilo i suza u tunelu...