pukla ljubav

Novi raskol u Barceloni; paranoični trener Ronald Koeman sumnja da mu jedan od najiskusnijih igrača radi iza leđa

11.10.2021 u 15:01

Bionic
Reading

Španjolski mediji bliski treneru Barcelone Ronaldu Koemanu tvrde kako je nizozemski stručnjak zbog svih događanja u klubu pod nevjerojatnim stresom, sve se teže nosi s pritiskom, a sada je postao i paranoičan

Na Nou Campu nema mira. Umjesto da Ronald Koeman u ovoj reprezentativnoj pauzi pokuša konsolidirati momčad za nastavak sezone, on se odlučio obračunati s 'duhovima' u klubu.

Španjolski mediji bliski Barceloni tvrde kako je Koeman pod strašnim stresom, sve što se događalo proteklih tjedana strašno ga je potreslo, a nije se smirio ni kad mu je predsjednik kluba Joan Laporta osobno potvrdio da ga neće smijeniti, bez obzira na sve.

Čini se kako je Koeman u proteklom vremenu u samoj momčadi Barcelone stekao brojne 'neprijatelje', a sada se odlučio obračunati s onima koji su mu okrenuli leđa u najtežim trenucima.

Prvi na popisu 'za odstrel' je jedan od najiskusnijih u redovima Barce, Gerard Pique (34). Koeman sumnja kako je baš Pique, u dogovoru s predsjednikom Laportom, radio na tome da u svlačionici među igračima pokrene pobunu protiv nizozemskog trenera!

Jasno, Koeman to nikad nije javno rekao, ali povjerio se svojim suradnicima i sad će biti zanimljivo vidjeti kako će se situacija rasplesti.

  • +4
Atletico Madrid - Barcelona, La Primera, sezona 2021/22 Izvor: EPA / Autor: Ballesteros

Španjolski mediji tvrde kako Koeman sumnja da Pique ima veliki utjecaj kod Laporte i da je baš on taj koji se zalaže za njegov otkaz! Ove je tvrdnje samo dodatno potaknula izjava iskusnog stopera nakon 2:0 poraza od Atletico Madrida prošlog vikenda.

'Mogli smo igrati još tri sata, ali gol ne bi uspjeli zabiti', rekao je Pique, a Koeman očigledno misli da je ta primjedba upućena izravno njemu.

S obzirom na to da se Nizozemac već riješio usluga brojnih velikih imena, neće biti nikakvo iznenađenje ako Pique bude sve manje igrao u nastavku sezone jer Koeman je poznat po tome da se voli osvećivati 'neposlušnim' igračima.