sad je sve jasno

Predsjednik Barcelone Joan Laporta napokon otkrio ostaje li Ronald Koeman i dalje trener 'katalonskog ponosa': On je legenda kluba...

02.10.2021 u 14:27

Bionic
Reading

Kriza u Barceloni traje već tjednima, klub je na rubu financijskog kolapsa, a momčad niže neuspjehe. Cijelo se vrijeme predsjednik Joan Laporta nije oglašavao, a španjolski mediji danima smjenjuju trenera Ronalda Koemana. Sada je Joan Laporta u razgovoru za Mundo Deportivo otkrio ostaje li Koeman na Nou Campu

Svi španjolski mediji već danima pišu kako Ronald Koeman nakon današnjeg derbija Barcelone i Atletico Madrida napušta klub. Nizozemac je već danima bivši, no čini se kako čelni ljudi momčadi s Nou Campa razmišljaju drugačije.

Nitko se nije oglašavao cijelo ovo vrijeme, a sada je predsjednik Barcelone Joan Laporta u razgovoru za Mundo Deportivo otkrio ostaje li Koeman na Nou Campu.

  • +7
FC Barcelona - FC Levante, španjolska liga, 26.9.2021. Izvor: Profimedia / Autor: LLUIS GENE / AFP / Profimedia

'Koeman ostaje trener Barcelone. Zaslužuje povjerenje jer je iznad svega legenda kluba. Cijenim što je pristao biti tu u ovim teškim vremenima', rekao je Laporta i dodao:

'Mogu potvrditi da će Koeman nastaviti s radom bez obzira na večerašnji rezultat. Voli klub i ima sve reference da bude tu', istaknuo je predsjednik Barcelone za Mundo Deportivo.