trebat će mu podrška

Novi predsjednik Hajduka poslao je jasnu i nedvosmislenu poruku navijačima 'bilih'; svi sada čekaju kako će reagirati Torcida

  • Autor: Ivan Žurić
  • Zadnja izmjena 11.01.2021 10:02
  • Objavljeno 11.01.2021 u 10:02
tportal

Izvor: Pixsell / Autor: Montaža: tportal.hr / IVO CAGALJ/PIXSELL / MILAN SABIC/PIXSELL

Predsjednik Hajduka Lukša Jakobušić poslao je otvoreno pismo svim navijačima. Ono je poslano u sklopu poziva navijačima za učlanjenje u klub u 2021. godini...

'Želim da ovo pismo doživite kao jednu vrstu promjene i preispitivanja. Ako stvari uvijek radimo na isti način, ne možemo očekivati drugačiji rezultat. Bezuvjetnu ljubav i emociju smo osjetili i tijekom 70. rođendana Torcide koja je spektakularnim vatrometom pokazala svu moć i raskoš. Želim da i Hajduk bude takav. Jak, moćan, prkosan i gospodski. Hajduk čija će slika i ponos prenositi diljem Hrvatske, Europe i svijeta', napisao je Lukša Jakobušić i nastavio:

'Protekla godina bila je prepuna izazova u svakom pogledu, privatno i poslovno. Godina preispitivanja dosadašnjeg načina života, prekretnica za buduće razdoblje. Neka 2021. bude godina uzleta, godina promjena, godina stvaranja rezultatski moćnog i jakog Hajduka kakvog smo svi zavoljeli i radi kojeg osjećamo tu nevjerojatnu ljubav. Da bismo to mogli, potrebno nam je zajedništvo i međusobno poštovanje. Tek je 110 godina iza nas, a toliko toga ispred nas, a da nismo ni svjesni... Od srca Vam želim drugačiju i uspješniju 2021. godinu', zaključio je u svom obraćanju navijačima novi predsjednik Hajduka.

Sve utakmice UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige ekskluzivno možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +4
  • +1

Hajduk - Gorica, 16. kolo HT Prve lige

Izvor: Pixsell / Autor: Miroslav Lelas/PIXSELL

Sada sve zanima kako će na njegov istup reagirati Torcida. Podrška Hajduku nikad nije bila upitna, no činjenica je i to da je u prošlosti bilo velikih problema u odnosima između navijača i vodstva kluba.

Dojam je kako su na Poljudu dolaskom Lukše Jakobušića zapuhali neki novi vjetrovi, no za neke veće i značajnije promjene, nadamo se na bolje, trebat će i podršku navijača.