problemi s glavom

Novak Đoković se vratio u Beograd pa u tajnosti završio na Hitnoj

15.05.2024 u 15:11

Bionic
Reading

Prvi tenisač svijeta, Srbin Novak Đoković, 'stradao' je na ATP Masters 1000 turniru u Rimu nakon što ga je nenamjerno jedna od navijača s tribine pogodio bočicom vode u glavu

Nesretni Novak Đoković je nakon pobjede protiv Francuza Corentina Mouteta 6-3, 6-1 napuštao središnji teren, a po putu do svlačionica je davao autograme navijačima. U jednom je trenutku bočica vode pala s tribina i pogodila ga u glavu.

Srpski tenisač se primio za glavu i pao na pod. Liječnici su ustvrdili kako je Đoković pretrpio manje krvarenje, ali je mogao nastaviti turnir. A nesretna boca vode slučajno je ispala iz ruksaka jednog od navijača koji se nagnuo uz ogradu ne bi li dobio Đokovićev autogram.

Nakon svega se Đoković vratio u Beograd, a srpski mediji danas javljaju kako se prvi tenisač svijeta jutros pojavio na Hitnoj kako bi snimio glavu! Požalio se na glavobolju te je odlučio napraviti sve potrebne liječničke preglede.

Đoković je tajno uveden u prostorije ove zdravstvene ustanove (Urgentni centar) te mu je pregledana glava, ali nije poznato kakvi su rezultati. Svjedoci tvrde da je Đoković bio dobro raspoložen i spreman za fotografiranje sa svojim obožavateljima i zaposlenicima.