Ukrajinci doznali

Nova transfer bomba iz Maksimira kojoj se nisu nadali; u Dinamo se vraća srebrni reprezentativac i to skroz besplatno

19.06.2020 u 13:10

Bionic
Reading

Iako sezona u HT Prvoj ligi još nije gotova zagrebački Dinamo polako slaže momčad za novi pohod na Ligu prvaka, a pojavila se šansa da u svoje redove vrate reprezentativca Josipa Pivarića

Kako pišu ukrajinski mediji povratak Josipa Pivarića, lijevog beka iz Zeline koji je bio član srebrne hrvatske reprezentacije na Svjetskom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, je praktički gotova stvar.

Doznaje se tako da se 31-godišnji Pivarić vraća u zagrebački Dinamo već nakon 1. srpnja kada mu i službeno istekne ugovor s Dynamom iz Kijeva.

>>> U Dinamu nikada nije dobio pravu priliku, a sada je potpisao za talijanskog velikana u transferu vrijednom 22 milijuna eura

Podsjetimo, Pivarić je u kijevski Dynamo stigao u ljeto 2017. godine u transferu vrijednom dva milijuna eura kao igrač zagrebačkog Dinama.

No, u Ukrajini ipak nije ostavio dublji trag jer je zadnje dvije godine imao velikih problema s ozljedama, a poznato je i kako se nakon SP-a dugo opravljao zbog operacije koljena. No, sada je to iza njega, potpuno se oporavio i vratio se na travnjak, ali očito mu čelnici kluba neće ponuditi produženje ugovora što znači da bi se u Maksimir mogao vratiti potpuno besplatno.

Prema Transfermarktu Pivarićeva vrijednost trenutačno je svega 1,2 milijuna eura, ali nema sumnje kako će – ako se vrati u zagrebački Dinamo biti veliko pojačanje i samim time će mu vrijednost porasti. Nije isključeno da opet – ako se ustali u udarnoj momčadi i Dinamo ostavi traga u europskim natjecanjima- napravi unosan inozemni transfer.