snažne riječi

Nogometni velikan zbog Mandžukića potpuno ismijao Neymara, ali i minhenski Bayern!

15.07.2018 u 12:17

Bionic
Reading

Stefan Effenberg smatra da je bila pogreška Bayerna što je prodao Marija Mandžukića koji bio po njemu trenutno vrijedio 200 milijuna eura, samo da je malo mlađi...

Hrvatski 32-godišnji napadač ostao je u lijepom sjećanju Nijemcima, s obzirom da je s Bayernom osvojio trostruku krunu pod Henyckesom 2013. godine, a zabio je i pogodak u finalu Lige prvaka protiv Borussije Dortmund.

No, kada je Guardiola preuzeo Bavarce Mandžukić mu nije bio po ukusu pa ga je prodao u Atletico, da bi zatim i s Juventusom Mario ušao u finale Lige prvaka i to okrunio prekrasnim golom škaricama prošle godine.

DALIĆEVI VITEZOVI

Francuzi nisu ni svjesni kakvu životnu priču, na putu do svjetskog vrha, imaju hrvatski heroji

Pogledaj galeriju

Sada je jedan od junaka hrvatskog čudesnog puta do finala SP-a, a jednoj njemačkoj legendi nije jasno zašto su ga se riješili u Münchenu.

'Nikad mi nije bilo jasno zašto su ga prodali. Mandžukić je među tri najbolja napadača na svijetu. Radi za momčad, a i riješio je utakmicu s Engleskom svojim pogotkom,' izjavio je Stefan Effenberg u intervjuu za T-Online pa zatim naglasio:

'Da nije u tim godinama, danas bi vrijedio 200 milijuna eura. Deset puta bih ga radije imao u svojoj momčadi od Neymara.'

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.