FIFA_SP_2018.svg

UOČI FINALA U MOSKVI

Mourinhov vapaj prema Fifi: Jako ste nepošteni prema Hrvatskoj, niste joj dali istu šansu!

Bionic
Reading

Kontroverzni portugalski stručnjak Jose Mourinho dotakao se finala Svjetskog prvenstva između Hrvatske i Francuske i smatra da Fifa nije bila korektna prema našoj reprezentaciji

Trener Manchester Uniteda imao je radno ljeto, jer je za debelu plaću komentirao utakmice za jednu rusku telviziju. On u početku nije vjerovao Hrvatskoj pa je čak mislio da će Dalićevi izabranici završiti svoj nastup još u skupini.

Nije se pokazao dobrim prognozerom, a kako je turnir odmicao Mourinhovo mišljenje o snazi Hrvatske promijenilo se na nabolje.

Uoči finala (17 sati) Portugalac je ukazao na nepoštenu situaciju prema Hrvatima.

'Vjerujem da su Francuzi slavili u svojim sobama. Ne pobjedu, već vrijeme za dodatni odmor. Imali su 24 sata više za odmor. To je jako, jako nepošteno prema Hrvatskoj', rekao je Mourinho.

  • +38
Brojni navijači otišli u Moskvu bodriti Vatrene u finalu protiv Francuza Izvor: Pixsell / Autor: Zarko Basic/PIXSELL

'Znam da su televizije dale milijune, ali mislim da se zbog finala oba polufinala moraju igrati istog dana. Zašto ne bismo i jednoj i drugoj momčadi dali iste šanse? To je ogromna prednost za Francusku. Mogu slaviti i što su Hrvati tri puta otišli u produžetke, odigrali su cijelu jednu utakmicu više od Francuza', dodao je.

  • +17
Odlazak Kolinde Grabar-Kitarović na finale SP-a u Moskvu Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX
Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal