PRODAJE SE!

NK Međimurje nema love ni za web stranicu

18.03.2010 u 09:06

Bionic
Reading

Ako želite saznati neke informacije o prvoligašu Međimurju, na internet zaboravite. Njihova web stranica nije u funkciji, naprotiv na prodaju je

Internetske stranice NK Međimurje nedostupne su za 'surfere' zbog nepodmirenih dugova prema portalu eMedjimurje.hr koji tu istu stranicu prodaje preko njuškala.hr.

'Nakon više od sedam mjeseci čekanja da hrvatski prvoligaš NK Međimurje podmiri cjelokupan iznos fakture za izradu web stranice, odlučili smo javno putem oglasnika prodati kompletnu web stranicu za koju je napravljena kompletna administracija s modernim dizajnom. Očito je da u klubu ne mare za ovaj vid komunikacije s navijačima i prijateljima kluba, pa su tako uz klub Croatiju Sesvete jedini klub u prvoligaškom rangu bez svoje web stranice. Web stranica NK Međimurje koja je u novoj CMS platformi bila online tek nešto više od mjesec dana, sada se prodaje putem oglasnika Njuškalo.hr za iznos od 3.500 kuna od portala eMedjimurje.hr.', stoji u oglasu ispod kojeg se nalazi i izjava.

'Dosta dugo nas navlače da će podmiriti iznos, direktor kluba Stjepan Hamonajec stalno je govorio da će biti plaćeno idući tjedan, a sad ispada da se taj idući tjedan razvukao na više od sedam mjeseci uzaludnog čekanja. Izradu web stranice inicirao je sportski direktor Miljenko Dovečer, koji se, kad je web stranica ugledala svjetlo dana, jednostavno povukao iz svega toga. Ako ne prodamo web stranicu putem oglasnika, pokušat ćemo dogovoriti nadalje plaćanje s NK Međimurjem, za čiji dogovor sumnjamo da će biti realiziran. Na jadne je grane spao taj naš prvoligaš, najbolje je da se ugasi klub na deset godina, počne raditi s djecom i da u tom razdoblju vrijeme pregazi dosadašnje vodstvo kluba, da bi transparentni Međimurci zajedno s međimurskim igračima podigli prvoligaš kojeg se nitko neće sramiti’, zaključilo je ogorčeno vodstvo portala.