PROŠAO JOŠ JEDAN DAN

Ništa novo! Luka i dalje nije igrač Reala

21.08.2012 u 08:47

Bionic
Reading

Hrvatski veznjak Luka Modrić je i dalje igrač Tottenhama. Njegov transfer u madridski Real se još nije realizirao, ali španjolski mediji nastavljaju tvrditi kako je transfer pitanje dana ili sata

Luka sve dogovorio? Modrić ipak ne dolazi! Luka potpisuje u ponedjeljak. Mourinho odustao od Modrića! I tako iz dana u dan situacija oko hrvatskog reprezentativca mijenja se za 360 stupnjeva.

Modrić je, prema pisanju španjolskih medija, nakon ponedjeljka trebao biti igrač 'kraljevskog kluba', ali to se nije dogodilo. Kao i mnogo puta do sada. No tamošnji novinari ne odustaju i tvrde kako transfer nije upitan.

Prema njihovim tvrdnjama čeka se samo da Tottenham pronađe zamjenu u veznom redu za hrvatskog nogometaša, a novinar AS-a piše i kako se Modrić u Realu neće pojaviti u najboljem izdanju, jer je cijela ova situacija utjecala na njegovu fizičku spremu.

Znači oko Lukinog transfera ništa novo. Ista priča se vrti cijelo vrijeme u krug bez ikakvih novih informacija. Stanje koje najviše štete čini upravo hrvatskom igraču.