RIJEČI KOJE ĆE ODJEKNUTI

Nikoli Vlašiću i sad je muka kad se toga sjeti, a evo i što je sve govorio o europskom Dinamu

18.12.2018 u 08:49

Bionic
Reading

U šesnaestini finala Europske lige Dinamo će se sučeliti sa Viktorijom Plzen, a to je momčad koju je ove sezone dobro upoznao Nikola Vlašić u dresu moskovskog CSKA-a

Nikola Vlašić i Moskovljani su se oprostili od europskih natjecanja u nevjerojatnom scenariju u Ligi prvaka. CSKA je dva puta dobio Real, ali ta dva senzacionalna trijumfa nisu bila dovoljna ni za treće mjesto u skupini koje je vodilo u Europsku ligu, a koje je osvojila Viktoria Plzen.

Češki prvak upisao je u dvobojima sa CSKA-om jednu pobjedu i remi u skupini Lige prvaka što je bilo presudno, a u ždrijebu u Nyonu Viktorija je izvukla Dinamo.

'I sada mi je muka kada se sjetim toga da nas je Viktoria izbacila iz Europske lige. Mi smo ih po svemu nadigrali u te dvije utakmice, ali smo zahvaljujući svojim glupostima osvojili samo bod', rekao je Nikola Vlašić za Sportske novosti.

  • +35
Dinamo - Anderlecht Izvor: Cropix / Autor: Goran Mehkek / CROPIX

Kakve su Dinamove šanse protiv češkog prvaka?

'Ogromne, za mene je Dinamo veliki favorit. Dinamo ima kvalitetnije igrače, a i po onome što sam vidio u Europskoj ligi, i daleko bolju momčad. Priznat ću vam još nešto: nakon što sam vidio da je Dinamo osigurao prvo mjesto u skupini i da nam može biti suparnik ako izborimo Europsku ligu, nisam baš bio nešto sretan. Dinamo me impresionirao igrom i siguran sam da ga nitko nije želio za suparnika', dodao je hrvatski napadač.