JASAN STAV BAYERNA

Niko Kovač primio novi udarac i to od samog kluba; može li bez toga uopće tako dugo preživjeti?

13.11.2018 u 06:47

Bionic
Reading

Niko Kovač doživio je novi udarac u Bayernu, jer su u klubu odlučili kako u zimskom prijelaznom roku neće dovoditi pojačanja pa se hrvatski stručnjak mora snaći s onime što ima

Bayern je jedan od rijetkih nogometnih velikana koji se ne razbacuje s novcem. Bavarci su oduvijek bili protivnici megalomanskih transfera, a iako im u svlačionici nedostaje svježe krvi u siječnju njemački prvak ne namjerava kupovati.

Najbogatija njemačka momčad ne igra dobro, rezultati su daleko ispod očekivanja, većina se slaže da su problem i potrošene zvijezde u godinama (Robben, Ribery...), kako previše toga ovisi o napadaču Robertu Lewandowskog, a tu su i stalne priče da su i pojedini igrači (Rodriguez, Hummels, Müller...) nezadovoljni radom Nike Kovača koji je na početku sezone preuzeo Bayern.

Hrvatskom treneru dobro bi došlo pokoje pojačanje, i on sam se žalio ponajviše na ozljede koje su mu sužavale izbor, ali na to može zaboraviti.

'U siječnju nećemo biti aktivni na tržištu. Dovoljno nam je povratak Kingsleyja Comana i Thiaga Alcantare čiji povratak možemo očekivati kroz mjesec dana', izjavio je predsjednik Bayerna Ulli Hoeness koji se tako zadao bolan udarac Kovaču, no kojeg i zasad brani bez obzira na petu pozciju u prvenstvu.

  • +3
Bundesliga: Borussia D. - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

Prvi čovjek Bayerna najavio je remont tek u ljeto.

'Bayern će sljedećeg ljeta biti aktivan na tržištu. Mogu najaviti velike i značajne promjene te novo lice našeg kluba', najavio je Hoeness, ali pitanje je hoće li do tada na klupi Bayerna preživjeti Niko Kovač.

  • +15
Trener FC Bayerna Niko Kovač s igračima na Oktoberfestu Izvor: Pixsell / Autor: ATB/WENN/PIXSELL/WENN/PIXSELL.