ZASMETALO GA PITANJE

Hrvatski trener Ivan Jurić potpuno izgubio živce; je li ovo razlog da psuje na novinara?

12.11.2018 u 12:12

Bionic
Reading

Hrvatski trener Ivan Jurić, kojem su prema pisanju talijanskih medija dani u Genovi definitivno su odbrojeni, pokazao je nakon domaćeg poraza od Napolija 1:2 znakove nervoze. No, ovaj puta je pretjerao jer ga je jedno pitanje potpuno izbacilo iz takta…

Novi poraz Genoe poprilično je uzdrmao hrvatskog trenera Ivana Jurića koji bi uskoro, po treći puta, mogao dobiti otkaz od predsjednika Enrica Preziosija koji je poznat po promjenama trenera nakon nekoliko slabijih utakmica. Prema tvrdnjama dnevnika Corriere dello Sport, Igor Tudor trebao bi ovih dana naslijediti Jurića na klupi Genoe.

Nakon poraza od Napolija, u utakmicu u kojoj je Genoa povela 20. minuti golom Koumaea, Jurić je na konferenciji za medije pokušao mirno odgovarati na pitanja. Sve dok nije stiglo pitanje o kontroverznom predsjedniku kluba Preziosiju. Kada je novinar upitao Jurića je li se možda čuo s predsjednikom temperamentni Dalmatinac potpuno je izgubio živce.

'Ma kakvo ti je to je**** pitanje? Pa trebam li se ja brinuti o tome ili o trebam brinuti kako ću voditi momčad? Daj me nemoj zaje****, nemoj me nervirati s takvim pitanjima?', kazao je bijesni Jurić.

Na njegovu žalost video u kojem psuje na novinara brzo se proširio i nema sumnje kako ga je vidio i predsjednik Preziosi. Nije poznato hoće li disciplinska komisija Serie A financijski kazniti Jurića zbog psovanja novinara, ali ova njegova reakcija dokaz je kako je i sam svjestan – da je gotov.

Kako god se okrene ovakva prostačka reakcija nije mu trebala…

  • +4
Hrvatski trener Ivan Jurić Izvor: Pixsell / Autor: EXPA/PIXSELL