RATNIK BEZ LIMITA

Mandžukić 'ukrao' jubilej Ronaldu, a evo što je sve ugledni dnevnik napisao o Hrvatu koji nikad ne iznevjeri

12.11.2018 u 16:11

Bionic
Reading

Mario Mandžukić zabio je prvi pogodak Juventusa u gostujućoj prvenstvenoj pobjedi protiv Milana (2:0), a talijanski mediji puni su hvale za hrvatskog napadača

Super Mario poslije ozljede vratio se u početni sastav Juventusa i odmah bio jedan od najzapaženijih pojedinaca. Usput je Cristianu Ronaldu 'ukrao' jubilej, hrvatski napadač zabio je 100. pogodak 'stare dame' na gostovanjima kod Milana iako su danima uoči utakmice mediji 'trubili' da bi bila sjajna priča kada bi to napravio upravo Portugalac. No Ronaldo se morao zadovoljiti drugim golom na susretu odnosno 101. za Juventus na San Siru.

U uglednoj Gazzetti dello Sport nahvalili su Juveov napadački dvojac te spomenuli kako je ovo prvi puta da su i Mandžukić i Ronaldo bili strijelci na istoj utakmici.

'Odličan i jedinstven Cristiano i Mario, ratnik bez limita. Jedan konstantno traži perfekciju, drugi stalno na usluzi drugima. Mandžukić nije do utakmice s Milanom postigao pogodak od 29. rujna kad je dva utrpao Napoliju, a ukupno je u sezoni postigao pet golova. Malo, ali su bitni. Hrvat svoje žrtve traži jako pažljivo', napisala je Gazzetta, a prenosi goal.hr.

  • +16
Mario Mandžukić - zvijezda Juventusa i hrvatske reprezentacije Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

'Mandžukić nije zamjerio Allegriju što ga je po povratku od ozljede ostavio na klupi protiv Manchester Uniteda (uveo ga je u sudačkoj nadoknadi, nap. a.), prima udarce i bori se, a kad je najpotrebnije - nikad ne iznevjeri’, zaključio je ugledni talijanski list.