kriza u bavarskom divu

Riberyjevo šamaranje potvrda je potpunog kaosa u Kovačevom Bayernu

12.11.2018 u 10:23

Bionic
Reading

Nogometaši minhenskog Bayerna u subotu su doživjeli novi težak udarac. Poraženi u Dortmundu kod Borussije (2:3), a nakon utakmice došlo je do incidenta koji potvrđuje veliku nervozu među igračima Kovačeve momčadi

Bayern je u velikoj krizi. Iako je u prethodnih nekoliko utakmica upisao pobjede, igra Kovačeve momčadi nije bila na nivou kakvog očekuju njegovi navijači.

U međuvremenu su svoje nezadovoljstvo počeli iskazivati i igrači, ali i njihove supruge, a sve je kulminiralo u subotu, novim porazom, kod Borussije koja je sada odmaknula na sedam bodova prednosti.

  • +3
Bundesliga: Borussia D. - Bayern Izvor: Pixsell / Autor: nph/NordPhoto/PIXSELLNordPhoto/PIXSELL

No, da u bayernu vlada velika nervoza vidljivo je iz postupka Francuza Francka Riberyja, koji je nakon utakmice tri puta ošamario sunarodnjaka, Patricka Guilloua, bivšeg nogometaša koji radi za beIN Sports i koji je kritizirao momčad Nike Kovača i Riberyja.

Zanimljivo, o incidentu su progovorili i u Bayernu.

'Ribery nam je rekao da se sukobio sa sunarodnjakom kojeg zna dosta godina. Dogovorili smo se s Patrickom Guillouom da ćemo se privatno sastati i razgovarati kako riješiti ovu situaciju. Gospodin Guillou je rekao da je i u njegovom interesu da se riješi ova stvar', izjavio je za Bild direktor Bayerna Hasan Salihamidžić.

Ribery je ove sezone startao u samo pet prvenstvenih utakmica te je u dosadašnjem dijelu sezone skupio tek 559 prvenstvenih minuta, što je za igrača njegovog renomea - premalo. Ili barem on tako mislim, a što onda stvara i ovakvu nervozu odnosno nezadovoljstvo.