kakav cirkus

Nevjerojatna klauzula u ugovoru kojeg je potpisao Diego Maradona!

18.05.2018 u 11:20

Bionic
Reading

Dan nakon što je postalo poznato da je brestovskom Dinamu Diego Maradona imenovan predsjednikom, sportskim direktorom i trenerom kluba, u javnost je procurila informacija da postoji klauzula u ugovoru prema kojoj ga smije raskinuti ako mu bude prehladno u Bjelorusiji...

Trenerska karijera slavnog Argentinca dosad je bila potpuna katastrofa, ali to nije spriječilo Dinamo iz Bresta da ga ovih dana postavi za svog predsjednika, sportskog direktora i trenera.

  • +13
Diego Armando Maradona Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Klub koji se nalazi u gradu u blizini granice s Poljskom odigrao je odličan marketinški potez, a rezultati vjerojatno ne mogu biti puno lošiji nego što jesu, s obzirom da je trenutno momčad na osmom mjestu ljestvice s 12 bodova zaostatka za nedodirljvim BATE Borisovom, nakon samo sedam odigranih kola.

Dinamo nikad nije bio prvak Bjelorusije i vjerojatno neće biti ni s Maradonom, a procurila je jedna informacija vezana uz ovaj bizarni ugovor koja daje nagovijestiti da suradnja neće dugo trajati.

Naime, Diego ima pravo raskinuti ugovor već nakon jedne sezone ako mu bude prehladno u Bjelorusiji i ne bude se mogao naviknuti na klimu u ovoj zemlji. U tom slučaju sve te silne funkcije koje je preuzeo ostale bi prazne, ali i tako je svejedno, jer svrha cijele priče već je postignuta: sada mnogi koji nikad nisu čuli za Dinamo iz Bresta zahvaljujući Maradoni znaju za njega...