trebalo mu je...

Neuništivi je Cristiano Ronaldo na ovo čekao čak 13 godina

03.04.2024 u 13:05

Bionic
Reading

Al Nassr je gostovao kod jedne od najslabijih momčadi saudijske lige i upisao uvjerljivu pobjedu čak 8:0. Abha će teško osigurati ostanak, a zapamtit će i Cristiana Ronalda (39) koji je u prvih 45 minuta utakmice zabio hat-trick, od toga je dva gola utrpao iz slobodnjaka, a uz to je upisao još i dvije asistencije

'Načeo' je Cristiano Ronaldo slabašnu momčad Abhe već u 11. minuti iz slobodnog udarca, a isto je ponovo deset minuta kasnije za vodstvo Al Nassra 2:0. U 42. minuti je Ronaldo sjajnim lobom kompletirao hat-trick, a još je dva puta u prvih 45 minuta utakmice asistirao suigračima (Mane, Abdulmajeed Al Sulayhim) za velikih 5:0.

Ronaldo je zamijenjen na poluvremenu, a Al Nassr je do kraja zabio još tri gola za uvjerljivu 8:0 pobjedu protiv slabašnog suparnika.

>> golove Cristiana Ronalda pogledajte OVDJE.

No, Portugalac će pamtiti ovu utakmicu jer je napokon zabio dva gola iz slobodnjaka, a na to je čekao čak 13 godina. Da, posljednjih godina baš i nije bio uspješan u izvođenju slobodnih udaraca, a zadnji put kad je utrpao dva bilo je još u svibnju 2011. godine u dresu Real Madrida protiv Villarreala.

Ronaldo je prvi strijelac saudijske Pro lige s 29 golova, a ima i 11 asistencija.

Standings provided by Sofascore