NOVI PREBJEG

Nesta iz Milana prema naljućem rivalu

03.04.2012 u 15:08

Bionic
Reading

Prema nogometnom portalu Goal.com branič Alessandro Nesta ovog bi ljeta po isteku ugovora s Milanom mogao pristupiti Juventusu. Istu je stvar lani učinio Andrea Pirlo

Trenutno drugoplasirana momčad Serije A Juventus želi svoju obrambenu liniju pojačati jednim iskusnim nogometašem, a ništa protiv prelaska u Torino ne bi imao niti 36-godišnji Nesta.

Prošlog je ljeta takav potez povukao također dugogodišnji član Milana Andrea Pirlo, te se vrlo brzo prometnuo u jednog od ključnih nogometaša 'stare dame' koja se upravo s Milanom bori za 'scudetto'.

Upravo zbog brze i kvalitetne adaptacije Pirla direktor Juventusa Giuseppe Marotta odlučan je dovesti još jednog Milanovog 'senatora', a jedini koji je sumnjičav prema toj ideji je i čovjek koejg se najviše pita – trener Juventusa Antonio Conte.

On naime drži upitnim fizičku spremu Neste za žestoki ritam koji iduće sezone očekuje Juventus. Igranje u Seriji A, Ligi prvaka i talijanskom kupu nudi visoki ritam jakih utakmica, a Conte dvoji može li to izdržati svojedobno jedan od najboljih braniča svijeta.