PRAVA ISTINA

Neporaženi prvak napokon priznao ono o čemu se pričalo godinama, ali nikada zbog toga neće biti kažnjen

09.10.2020 u 16:02

Bionic
Reading

Godinama je MMA zajednicom kružila priča po kojoj se Jon Jones jednom prilikom sakrio ispod kaveza kako bi izbjegao testiranje na doping, a sada je najbolji poluteškaš u povijesti uz nekoliko novih informacija i potvrdio tu priču

U jednoj od brojnih Twitter rasprava s Israelom Adesanyom, 'Bones' je objasnio da se tog dana bojao da bi mogao biti pozitivan na marihuanu te da je to glavni razlog zbog kojeg se odlučio na ovaj pomalo komičan potez.

'Nisam se skrivao od USADA-e, već od Sportske komisije države Nevade i to se dogodilo godinama unatrag. Baš sam prije toga pušio 'blunt' i bojao sam se da bih mogao biti pozitivan na travu. To je prava istina', napisao je Jones, a prenosi Fight Site.

Ugledni borilački portal MMA Junkie nešto se detaljnije prisjetio te priče i u svom izvještaju spomenuo da se ona prvi put pojavila 2015. godine te da je na nju nešto kasnije podsjetio Chael Sonnen kada je gostovao u 'The Joe Rogan Experience' podcastu.

Mjesto radnje tada je bila Jackson Wink dvorana u Albuquerqueu, a navodno se radilo o razdoblju pred Jonesov prvi meč s Danielom Cormierom.

Manje od tjedan dana nakon što je jednoglasnom odlukom pobijedio DC-ja na UFC 182 priredbi, u medije je procurila informacija da je Jones bio pozitivan na metabolit kokaina...