još uvijek uživa

Leo Messi otkrio razmišlja li o završetku karijere: Bog će mi reći kad je dosta...

13.07.2023 u 12:12

Bionic
Reading

Ovo je ljeto velikih promjena za Lea Messija, argentinski je reprezentativac napustio Europu i karijeru nastavlja kao novi igrač MLS momčadi Inter Miami. Po dolasku u SAD Messi je progovorio o planovima za budućnost te do kada misli igrati za reprezentaciju

'Iskreno, ne znam do kad ću igrati za Argentinu', kazao je Leo Messi kojeg je ovo pitanje pomalo i iznenadilo iako je još ranije najavljivao kako razmišlja o umirovljenju od reprezentativnog nogometa.

'Mislim da će se to dogoditi kad bude trebalo. Kad uspijete osvojiti sve, jedino što vam preostaje je da uživate. Bog će mi reći kad je dosta, kad će taj trenutak doći... Logično, zbog mojih godina sam siguran da će to biti uskoro... Ali ne znam točno kad će biti pravo vrijeme', pričao je Messi i nastavio:

'Sad razmišljam o svakodnevnom uživanju u svemu lijepom. Nije bilo lako proći kroz sve izazove posljednjih godina u reprezentaciji. Imali smo sreću da smo na kraju ipak osvojili Svjetsko prvenstvo i Copa Americu.'

Nakon dvije godine u PSG-u Leo Messi se sada okrenuo novim izazovima u američkoj MLS ligi će igrati za momčad Inter Miami.

'Mogu obećati da se moj mentalitet i moja glava nisu i neće promijeniti. Trudit ću se, gdje god da se nalazim, da dam maksimum, kako za sebe tako i za momčad, za klub, kako bih nastavio igrati na najvišem nivou. Zadovoljan sam odlukom koju sam donio, spreman sam i nestrpljiv da se suočim s ovim novim izazovom', zaključio je Leo Messi po dolasku u Miami.