zvučno pojačanje

Nenad Bjelica znakovito je komentirao mogući dolazak bivšeg kapetana Hajduka u Osijek; znači li ovo da je Caktaš već odlučio?

13.01.2022 u 17:15

Bionic
Reading

Prošlog je ljeta Mijo Caktaš (29) s puno gorčine napustio Poljud te potpisao za Damak iz Saudijske Arabije. No, tada je Caktaš pregovarao i s Osijekom, ali do dogovora nije došlo. Sada je, kako se čini, bivši kapetan 'bilih' vrlo blizu dolaska u Gradski vrt

Mijo Caktaš (29) raskinuo je prije nekoliko dana ugovor s Damakom i slobodan je igrač. Bivši je kapetan Hajduka napustio Saudijsku Arabiju te sad mirno razmatra ponude koje ima na stolu.

Među njima se posebno ističe ona Nenada Bjelice koji je Caktaša još prošlog ljeta želio u svojoj momčadi. Tada su im se putevi razišli, ali sada je izgledno da bi u Gradski vrt mogao stići 'kapitalac'.

'Trebam li uopće naglašavati kako nam je Caktaš itekako zanimljiv', prokomentirao je Nenad Bjelica i dodao:

'Naravno, ako je s njegovim zdravljem sve u redu. Riječ je o odličnom igraču kakav nam nedostaje, a sada kada je slobodan igrač, odgovara i našim financijskim gabaritima. U sljedećih nekoliko dana vidjet ćemo postoje li realni izgledi da ga angažiramo. U svakom slučaju itekako smo zainteresirani za njega', zaključio je Nenad Bjelica.

Problem? Navodno Caktaša muči ozljeda koljena, no ako se ne radi o nekom većem problemu dojam je da bi se u sljedećih nekoliko dana mogao ostvariti senzacionalni transfer.