OKREĆE NOVU STRANICU

Bivši kapetan Hajduka je slobodan igrač! Hoće li ga zgrabiti Nenad Bjelica i Osijek?

12.01.2022 u 08:08

Bionic
Reading

Mijo Caktaš nije više igrač Damaca, sporazumno se razišao sa svojim poslodavcima iz Saudijske Arabije i sad je ponovno slobodan igrač

U Damac je stigao ljetos, nakon isteka ugovorne obveze s Hajdukom, ali se, eto, već nakon šest mjeseci razilazi s njima i napušta Saudijsku Arabiju, piše Slobodna Dalmacija.

Zabio je četiri gola u 16 utakmica, igrao je dobro po svim raspoloživim informacijama, a kaže se da je Damac ispunio ciljeve ove sezone te je momčad koju vodi trener Krešimir Režić plasirana pri vrhu, no nakon šest mjeseci dogovorili su financijske uvjete prijevremenog razlaza sa svojom ljetošnjom akvizicijom.

Navodno će Damac u ratama još godinu i pol plaćati sve ono što su dogovorili pri razlazu, a kad je dolazio, Caktaš je potpisao visoku ugovornu gažu na dvije godine.

Naravno, uvjeti razlaza su poslovna tajna, ali je Caktaš objavio kako su smatra da se Damac ponio gospodski, kao da je član njihove obitelji.

'Damacu želim sretnu i uspješnu sezonu, a ja okrećem novu stranicu. Mnoge će vjerojatno zanimati: financijski dio je kao da sam tu do kraja ugovora', napisao je Caktaš na društvenim mrežama.

Vidjet ćemo gdje će Caktaš nastaviti karijeru, povratak u Hajduk nije realna opcija, a ljetos ga je otvoreno zvao Nenad Bjelica u Osijek, možda se taj poziv obnovi.

Uglavnom, Caktaš se u utorak nakon treninga pozdravio sa sad bivšim suigračima iz saudijskog kluba te objavio slike oproštaja s njima.