JOŠ I TO!

Nenad Bjelica u novim problemima. Osijek bi na velikom derbiju protiv Dinama na Maksimiru mogao nastupiti bez ponajboljeg igrača!

09.11.2021 u 09:33

Bionic
Reading

Momčad Osijeka tek se počela vraćati u normalu nakon pauze uzrokovane zarazom koronavirusom, a već su je sustigli novi problemi...

Nema kraja problemima za Nenada Bjelicu. Prvo je u svlačionicu Osijeka ušla zaraza zbog koje je odgođen derbi susret s Rijekom, ali i patio trenažni sustav.

Reprezentativni golman Ivica Ivušić je izvan stroja, a najnovija vijest je ozljeda jednog od najboljih igrača Bjeličine momčadi Mađara Laszla Kleinheislera zbog koje je izbornik mađarske već posegnuo za zamjenom uoči kvalifikacijskih susreta protiv San Marina i Poljske.

Nije ova vijest dobro legla Bjelici jer momčad se taman počela vraćati u normalu nakon korone. Čak su se u momčad vratili Petar Brlek, koji je devet mjeseci bio odvojen od travnjaka i Vedran Jugović i činilo se kako će za derbi HT prve lige s Dinamom Osijek biti moćniji i snažniji.

Izostanak veznjaka koji je ove sezone zabio gol Hajduku bilo bi teško nadoknaditi. Istina do utakmice je ostalo još vremena, na rasporedu je 20. studenoga u Maksimiru, al i pripreme bez Kleinheislera predstavljaju problem. Igrač je to s kojim su u Gradskom vrtu prezadovoljni te su s njim ljetos produžili ugovor na još dvije sezone.