neočekivani transfer

Dinamo već ove zime prodaje svog napadača; na Srbina prije mjesec dana nitko ozbiljno nije ni računao, a sad će 'modrima' osigurati sjajnu zaradu

08.11.2021 u 17:48

Bionic
Reading

Srpski napadač Komnen Andrić (26) cijelog je ljeta 'bio u izlogu', Dinamo ga je na sve načine pokušavao prodati ili poslati na posudbu. No, prava ponuda koja bi zadovoljila igrača i klub nije došla, neke je odbio i sam Andrić koji je na kraju odlučio pokušati izboriti se za mjesto u momčadi...

Na njegovu žalost, u napadu su ispred Komnena Andrića od početka sezone bili Bruno Petković, Duje Čop, Deni Jurić... Prilike za dokazivanje bilo je malo ili čak nimalo, bez obzira na lošu formu Petkovića, a onda se dogodila 'epidemija' ozljeda pa je Komnen Andrić postao prvi napadački izbor trenera Damira Krznara.

Tako je praktički otpisani igrač doslovno preko noći postao prvotimac i spasitelj Dinama. Od početka listopada, kad je Dinamo redom zbog ozljeda ostajao bez Petkovića, Čopa i Jurića, Andrić je odigrao osam utakmica i zabio pet golova! Nije loše za napadača kojeg je Krznar držao 'izvan svih kombinacija'.

I sad, kad je srpski napadač napokon proigrao, Dinamo bi mogao ostati bez njega. I to već u zimskom prijelaznom roku!

Sportske novosti tvrde kako Andrića najozbiljnije prati njemački drugoligaš Werder. 'Zeleni' se što prije žele vratiti u Bundesligu, no imaju velikih problema s realizacijom te se Komnen Andrić nametnuo kao najidealnije rješenje u vrhu napada.

Sve utakmice UEFA Lige prvaka, UEFA Europske lige i Hrvatski Telekom Prve lige možete gledati na MAXtv-u (Arenasport). Više informacija OVDJE.

  • +73
Dinamo - Rapid Beč, 4. kolo Europske lige, 2021/22 Izvor: Cropix / Autor: Damir Krajac / CROPIX

Werder je, prema prvim informacijama, spreman Dinamu za Andrića ponuditi 'okruglo' milijun eura, a to bi bila sjajna zarada jer je srpski napadač na Maksimir stigao u zimi 2019. godine za 700.000 eura iz zaprešićkog Intera. Prošle je sezone Andrić bio na posudbi u Rusiji, u redovima Ufe, a sada bi Dinamo trebao naplatiti njegove dobre igre ove jeseni.

Milijun eura za napadača na kojeg trener Krznar nije ni računao... Bio bi to fantastičan posao i sjajna zarada za Dinamo.