ŠPANJOLCI DIGLI UZBUNU

Bayern smislio prljavi trik kojim će obezglaviti Real Madrid!?

11.04.2017 u 16:17

Bionic
Reading

Španjolska Marca tvrdi da je jedna od ključnih misija Bayerna u prvoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka natjerati Sergija Ramosa da dobije žuti karton, što bi značilo da bi Real bez njega ostao u uzvratu...

Okršaj Bayerna i Reala u srijedu na Allianz Areni prava je poslastica, a u Španjolskoj se rado sjećanju posljednjeg međusobnom okršaja u kojem je 'kraljevski klub' pregazio Bavarce usred Münchena, uz dva pogotka Sergija Ramosa u polufinalu Lige prvaka 2014. godine.

Real je tada osvojio elitno klupsko nogometno natjecanje, kao i prošle godine, a pokušat će potkraj svibnja u Cardiffu postati prvi klub koji je obranio titulu prvaka Europe, otkad je uveden trenutni sustav natjecanja, s grupnom fazom u jesenskom dijelu sezone.

No, Bayern je ponovo moćan, a Carlo Ancelotti učinit će sve da zaustavi svoj bivši klub. Španjolski sportski dnevnik Marca tvrdi da je jedna od glavnih ideja njemačkog kluba obezglaviti protivnika pred uzvrat, a to može učiniti prisiljavanjem Sergija Ramosa na dobivanje žutog kartona.

Naime, Ramos bi u slučaju novog kartona zaradio suspenziju uoči utakmice u Madridu, što bi bio najveći mogući hendikep za Zinedinea Zidanea, jer bez 31-godišnjeg braniča Real ni u obrani ni u napadu nije ista momčad.

Natjerati Sergija na karton ne bi trebao biti problem, jer igra na poziciji na kojoj ga je najlakše dobiti, no ako Bayernova brza krila poput Riberyja u tome ne uspiju, vidjet ćemo hoće li njemački prvak otići korak dalje i pokušati natjerati slavnog stopera da nasjedne na provokaciju i sam sebe eliminira pred uzvrat...