UDARAC ZA UDARCEM

Nema kraja šokovima za Dalića i Hrvatsku; kao da nisu dovoljna povlačenja iz reprezentacije nego sad još i ovo

18.08.2018 u 10:56

Bionic
Reading

Izborniku Zlatku Daliću uoči novih izazova s hrvatskom reprezentacijom problem ne zadaju samo povlačenja iskusnih igrača iz nacionalne vrste nego i ozljede

Iza Hrvatske je nezaboravno Svjetsko prvenstvo s kojeg se vratila sa srebrom, a pred 'Vatrenima' su nova iskušenja u koja ulazi bez nekih poznatih lica. Vedan Ćorluka, Mario Mandžukić i Danijel Subašić rekli su 'zbogom' nacionalnom dresu, a nije nemoguće da još neko odluči završiti reprezentativnu karijeru.

Novi udarac za izbornika uoči prijateljske utakmice kod Portugala 6. rujna te gostovanja u Španjolskoj u sklopu prvog kola Lige nacija 11. rujna stigao je od Andreja Kramarić.

Hrvatski golgeter ovog petka produžio je ugovor s dosadašnjim klubom Hoffenheimom, u kojem će ostati (barem) do 2022. godine, ali i dalje ima probleme s tetivom koljena pa će propustiti utakmice reprezentacije.

Dalić bi tako lako mogao posegnuti za novim rješenjima - Ivanom Santinijem (Anderlecht) i Markom Livajom (AEK) koji su u odličnoj formi na početku klupske sezone i spremni čekaju poziv iz hrvatske reprezentacije koji su svojim nedavnim igrama definitivno zaslužili.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia