presretne obje strane

Napokon riješena dilema gdje Andrej Kramarić nastavlja karijeru

17.08.2018 u 15:26

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac i srebrni s nedavno završenog svjetskog prvenstva, Andrej Kramarić, ovog je petka osigurao svoju nogometnu budućnost do 2022. godine

Nakon što je s ostatkom hrvatske reprezentacije napravio čudo na svjetskom prvenstvu, Andrej Kramarić često je puta bio prikazivan kao igrač koji bi mogao napraviti veliki transfer te ga se povezivalo čak i s Bayernom.

Međutim, Kramarić je ovog petka produžio ugovor s dosadašnjim klubom, Hoffenheimom, u kojem će ostati (barem) do 2022. godine.

  • +17
Andrej Kramarić, hrvatski reprezentativac i napadač Hoffenheima Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Tom su viješću oduševljeni u klubu, ali presretan je i hrvatski napadač, kojem će ovo biti četvrta sezona u Bundesligi.

'Ostanak ovako važnog igrača pokazuje kako je naš klub ozbiljan. Ovakve odluke su osnova za daljnji razvoj kluba i pokazatelj da smo na pravom putu te da je pred nama sjajna budućnost', nakon potpisa novog ugovora izjavio je sportski direktor kluba Alexander Rosen.

Hoffenheim je zaslužan za sve dobre stvari koje su mi se dogodile u prethodne dvije godine. U klubu se osjećam sjajno, cijenjen sam na svim razinama i s veseljem iščekujem daljnje izazove', nije štedio komplimente na račun kluba ni naš Kramarić, koji je prošle sezone zabio 13 golova u prvenstvu.