perez izgubio živce

Inter bi mogao požaliti što je Realu želio ukrasti Modrića; ovom potezu se nisu nadali

17.08.2018 u 11:39

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac, veznjak madridskog Reala i najbolji igrač svjetskog prvenstva, Luka Modrić, po svemu sudeći ostat će samo želja milanskog Intera

Kao što se već tjednima pisalo, milanski Inter svim je silama želio dovesti Luku Modrića u svoje redove. Njihovu želju još su potrkijepili i ljudi bliski hrvatskom reprezentativcu, izjavivši kako bi Modrić 'mašta o novim izazovima' i promjeni sredine.

Međutim, u cijeloj toj priči nigdje nije bilo izjave najvažnijeg aktera ovih nagađanja, odnosno Luke Modrića.

No, ono što je jasno kao dan, jest stav čelnika Reala odnosno predsjednika Florentina Pereza koji nije Modrića htio pustiti ni pod koju cijenu.

  • +28
Luka Modrić Izvor: Pixsell / Autor: Igor Kralj/PIXSELL

Dakle, ako se ništa dramatično ne dogodi do kraja dana (op.a jer ovog petka u Italiji završava prijelazni rok), odnosno ako Inter ne uplati 750 milijuna eura, koliko iznosi odštetna klauzula, jasno je da će hrvatski veznjak i u sezoni koja je krenula, kreirati igru 'kraljevskog kluba'.

Uostalom, točku na 'i' ove sapunice, koja je punila medije posljednjih dana, stavio je direktor kluba Emilio Butragueno. Na pitanje o mogućem transfer Modrića kratko je rekao:

'Ne postoji slučaj Modrić! On je ovdje jako sretan i veseli se što će i dalje igrati za nas', kratko je rekao legendarni Butragueno.

S time da su ova događanja očito i naštetila odnosima između dva kluba, pa se ovog petka piše o sudskom sporu kojeg su inicirali čenici Real Madrida.

Naime, klubovi ne smiju pregovarati s igračima čiji ugovor traje duže od šest mjeseci, već samo s klubovima, a kako Modrića ugovor uz Real veže do ljeta 2020. godine, jasno je da su u Madridu bijesni te su Inter prijavili Fifi.

Hoće li i kako inzistirati na kažnjavanju 'crno-plavih' ostaje nam pričekati. Nema sumnje kako se ovom potezu nisu nadali čelnici Intera.

  • +20
Luka i Vanja Modrić na Sardiniji Izvor: Profimedia / Autor: N.N.