GDJE ĆE?

Neizvjesna Radoševićeva sudbina u Napoliju

03.08.2013 u 15:29

Bionic
Reading

Još uvijek nije poznato u kojem će klubu nadolazeću sezonu provesti 19-godišnji hrvatski nogometaš Josip Radošević

U siječnju je, podsjetimo, mladi veznjak prešao iz Hajduka u Napoli, ali u proljetnom dijelu sezone nije ubilježio nijedan nastup za seniorsku momčad. Tijekom ovoljetnih je priprema, pisali su talijanski mediji, uspio uvjeriti trenera Rafaela Beniteza u svoje kvalitete, ali konkurencija u momčadi je iznimno velika.

Stoga sportski direktor Napolija Riccardo Bigon ovih dana intenzivno radi na pronalasku odgovarajućeg rješenja za talentiranog nogometaša, piše u subotu La Gazzetta dello Sport. Nije, dakle, isključeno da će Radošević novu sezonu provesti na posudbi u klubu u kojem će imati više prilike za igru i napredak. Posljednjih se tjedana po talijanskim medijima najviše provlačio Chievo kao klub koji je zainteresiran za posudbu, ali sljedeći bi dani trebali dati konačnu potvrdu hoće li Splićanin promijeniti adresu ili će ostati pod Benitezovim zapovjedništvom.

Spomenimo i da u istom članku Gazzetta podsjeća da je za 22-godišnjeg brazilskog stopera Napolija Bruna Uvinija silno zainteresiran zagrebački Dinamo.