RJEČNIK PRVAKINJE

'Ne zajeb... se sa mnom, ku... jedna'

10.05.2012 u 09:04

Bionic
Reading

Nakon što je postalo jasno kako će Strikeforceova prvakinja Ronda Rousey titulu braniti protiv Sarah Kaufman na društvenoj mreži počeo je verbalni rat dvije gladijatorice

Ženski MMA je u problemima pa djevojke na sve načine pokušavaju privući pozornost medija, posebice prije borbi za titulu. Aktualna prvakinja Ronda Rousey je jaka i na jeziku.

Nakon što se pojavila u svijetu slobodne borbe krenula je s vrijeđanjem konkurentica. Najviše je na piku imala bivšu prvakinju Cristiane Santos s kojom se nije ni borila, a porciju uvreda je dobila i Miesha Tate prije nego ju je pobijedila u okršaju za naslov.

Kada je saznala da će braniti pojas protiv Kanađanke Sarah Kaufman, Amerikanka je nastavila uobičajenim ritmom. Naime, nije prošlo ni 24 sata od te objave, a cure su se počele prepucavati preko Twittera.

Naravno, u tome verbalnom sukobu je bila uspješnija Ronda Rousey (barem zasad) kojoj se nije svidjelo što Kaufman omalovažava njezin način borbe koji se temelji na rušenju i hrvanju.

'Kujo, želiš se igrati preko Twittera? U tome sam dobra. Ne zaje… se s Rondom Rousey', samo su neke izjave koje je Amerikanka napisala za svoju protivnicu.

Rondin zadnji trijumf