GRUPA ODLUČILA

Ne odustaju: Europski povratak Boysa na sjevernu tribinu

03.11.2014 u 16:41

Bionic
Reading

Najmasovnija grupa Dinamovih navijača, koja se prije desetak dana protiv Osijeka vratila na sjevernu tribinu odlučila je zadržati se na sektoru maksimirskog stadiona kojega nazivaju 'rodnim mjestom'

Do prije dva tjedna aktivnosti pobunjenih BBB-a bile su usmjerene isključivo na razvoj dvoranskog projekta te posjete gostovanjima 'travnatog Dinama'. No, nakon pokušaja ubojstva i ranjavanja dvojice članova navijačke skupine koja oponira Dinamovoj upravi (za koje još uvijek nitko nije uhićen!!) BBB-i su 'promijenili ploču'.

Vratili su se protiv Osijeka na sjevernu tribinu nakon više od sezone pauze, te donijeli odluku da se s nje još ne žele pomaknuti. Bespuća interneta i SMS-a šire navijačku poruku koja svoje članove obavještava da se BBB-i protiv Salzburga u četvrtak vraćaju biti dekorom europskih maksimirskih večeri. Barem jedne...

U četvrtak napokon vraćamo sjeveru staro prepoznatljivo ruho. Idemo dati sve od sebe da ga fino popunimo i da se ori kao nekada,' stoji u neslužbenom navijačkom proglasu.

Posljednji put ta grupa na sjeveru je bila prošle sezone prilikom dvoboja sa Sheriffom kada su organizator  i policija ispraznili navijački sektor s kojega se vrijeđalo Zdravka Mamića i Savez zbog rječnika kojega se može shvatiti ksenofobno i seksistički. BBB-a je na tribini protiv Osijeka bilo otprilike 800, a europski dvoboj ipak je nešto jači magnet. Pogotovo dvoboj s Austrijancima u kojemu Dinamo mora pobijediti kako bi zaržao realne izglede za plasman u europsko proljeće.

BBB-i su se protiv Osijeka nedavno vratili na sjevernu tribinu