ODMAH 'PARDONIRAO'

Ne da kćeri u tenis jer su pola igračica lezbijke...

11.07.2015 u 11:28

Bionic
Reading

Najveće iznenađenje u povijesti zagrebačkog Indoorsa izazvalo je lavinu reakcija nakon izjave kojom je 'secirao' navike vrhunskih tenisačica

Ukrajinac Serhij Stahovski hrvatsku tenisku javnost šokirao je 2008. kada se kao 'lucky looser' dokopao glavnog turnira ATP Zagreba i nakon velike serije u finalu svladao Ljubičića za svoj prvi trofej karijere. Svjetsku tenisku javnost šokirao je prije dvije godine kada je u drugom kolu Wimbledona svladao Rogera Federera.

Jučer se pobrinuo da šokira i dio javnosti koju tenis nužno ne zanima. U velikom razgovoru za ukrajinski portal xsport.ua između ostalog je utvrdio kako kćerci neće dozvoliti bavljenje tenisom i otkrio razlog...

'Gotovo pola tenisačica na touru su lezbijke. Možete li zamisliti - pola... Sigurno neću kćerci dozvoliti da bude dijelom toga. U muškom tenisu je situacija sasvim drugačija. Među najboljih 100 homoseksualaca nema. Da ih ima, vjerujte, znalo bi se. Mi smo vrlo zatvoreno društvo,' kaže Ukrajinac i dodaje:


'Za ove mlađe koji dolaze ne bih stavio ruku u vatru,' završava svoju misao i očekivano nailazi na lavinu reakcija zbog kojih je na svom twitter profilu samo kratko napisao:

'Žao mi je. Nisam imao namjeru nikoga uvrijediti,' piše tenisač koji nikada nije izgubio (četiri pojedinačne i tri titule u paru) ATP finale.