TKO JE VEĆI KOCKAR?

Navijačko 'evanđelje po Kužeu' u središtu Zagreba

21.06.2013 u 13:18

Bionic
Reading

Večer uoči posljednjeg ispraćaja Josipa Kužea u centru Zagreba je osvanuo neobično velik pisani grafit koji podsjeća na posljednju poruku pokojnog Trenera aktualnoj upravi njegova Dinama

Prilikom nekog od inauguriranja Krune Jurčića na mjestu Dinamovog trenera sportski direktor Zoran mamić se osvrnuo na najavljivanu varijantu kako bi Čačića mogao naslijediti upravo Kuže. Rekao je kako je riječ o čovjeku s puno poroka kakvima u Dinamu ne bi trebalo biti mjesta. Iako je svim bilo jasno na koga misli mlađi Mamić nije imenovao Kužea.

'Kažete da nije imenovao? E pa ne želim niti ja imenovati, ali ću reći da sam ja prokockao novac, a neki su prokockali Svetinju. I tko onda ima veći porok? Jesam li ja veći kockar ako sam izgubio novac ili neki koji su izgubili dječje osmjehe i veselje navijača,' uzvratio je tim riječima Kuže dan kasnije, a sada je ta njegova izjava pronašla mjesto i na fasadi uz tramvajsku stanicu kod stare džamije u centru Zagreba.


Inače, nakon ove izjave, koja je u međuvremenu postala 'evanđelje po Josipu' u navijačkom svijetu Kuže je, bez imenovanja, dodao i sljedeće:

'Žao mi je što si neki, a naglašavam da ih neću imenovati, uzimaju zapravo da s takvom lakoćom masturbiraju po tuđim životima i problemima.Njima ništa nije sveto.'