TRANSPARENTI U MAKEDONIJI

Navijački obračun sa Šukerom i Štimcem stigao i do Skoplja

12.10.2012 u 16:55

Bionic
Reading

Hrvatski navijači, to jest jedan njihov dio, i dalje se ne mire s dolaskom sadašnje garniture na vrh Hrvatskog nogometnog saveza i klupu reprezentacije

Hrvatska nogometna reprezentacija u petak u Skoplju igra kvalifikacijsku utakmicu za odlazak na SP u Brazil 2014. godine, a suparnik Štimčevim izabranicima je Makedonija. Naravno, i kao svaki put dosad, ovo je jedno od gostovanja koja spadaju u kategoriju 'teška i neugodna', pa se može očekivati da će našim nogometašima trebati i podrška s tribina.


A ona će i ovaj put stići jer prema Skoplju zaputilo se 300-tinjak navijača u vlaku koji su organizirali Uvijek vjerni, a još nekoliko stotina došlo ih je u vlastitom aranžmanu.

Međutim, dok će se igračima skandirati, pitanje je što će biti s izbornikom Štimcem i predsjednikom Hrvatskog nogometnog saveza, Davorom Šukerom, kojima su navijači i na skopskim ulicama izvjesili transparent s jasnom porukom.

Osim toga, na Štimčevu je adresu je prije nekoliko dana stiglo i pismo ogorčenog navijača iz Osijeka, u kojem je Štimcu pokušao objasniti zašto ni izbornik, ali ni predsjednik HNS-a Šuker nemaju podršku navijača.