boysi, armada....

Navijači hrvatskih klubova obilježili su Oluju, u kojoj su i oni imali velikog udjela

05.08.2019 u 10:14

Bionic
Reading

Hrvatski su navijači tijekom ratnih godina itekako bili aktivni u branjenju Hrvatske, a brojni su od njih i položili život za slobodu. S toga je jasno da su i oni, na sebi svojestven način, obilježili pobjedničku vojno-redarstvenu operaciju Oluju

Ovog ponedjeljka diljem Hrvatske obilježava se dan pobjede odnosno oslubođenje okupiranih djelova Hrvatske i okončanje pobjedničke vojno-redarstvene operacije Oluja.

Tim povodom, a posebice jer su među brojnim hrvatskim vojnicima koji su prije 24 godine sudjelovali u oslobođenju Hrvatske i brojni pripadnici navijačkih skupina, od Osijeka, Vinkovaca, Varaždina, Krapine, Zagreba, Petrinje, Karlovca, Siska, Petrinje, Rijeke, Šibenika, Zadra, Splita, Dubrovnika, tijekom vikenda navijači hrvatskih klubova sjetili su se svih svojih stradalih kolega.

Tako su bad Blue Boysi u nedjelju, posjetili Petrinju. Leo Pavičić, autor ideje, uz pomoć članova Bad Blue Boys, skupio je sredstva te uz odobrenje grada Petrinje, napravio veliki mural u čast Oluje i svih poginulih. Podršku su došli dati klubovi iz Zagreba, Siska, Sesveta i Petrinje te su mimohodom kroz ulice Petrinje uz predstavnike udruga Branitelja pozdravili građane Petrinje.

  • +7
Petrinja: Bad Blue Boys napravili mural u čast poginulim braniteljima u Domovinskom ratu Izvor: Pixsell / Autor: Edina Zuko/PIXSELL

Uoči Dana domovinske zahvalnosti i ove godine Klub navijača Armada, Plavo bijeli otok i Vavek vjerna Kirija organizirali su sada već tradicionalnu bakljadu na Krčkom mostu.

  • +3
Tradicionalna Armadina bakljada na Krčkom mostu Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL
Izvor: Pixsell / Autor: Nel Pavletic/PIXSELL