BRZO SE SAZNALO

Napoli tek kupio Marka Roga, a već mu je izvjesio cijenu!

03.09.2016 u 16:29

Bionic
Reading

Prema tvrdnjama talijanskog dnevnika Corriere dello Sport, Napoli je u ugovor s Markom Rogom ubacio otkupnu klauzulu od 60 milijuna eura koja bi bogatim klubovima mogla olakšati put do talentiranog veznjaka i dovesti do rekordnog hrvatskog transfera u budućnosti...

Mladi 21-godišnji bivši igrač Dinama s nestrpljenjem čeka nastavak Serie A i prve nastupe u dresu Napolija, u koji je doveden u transferu vrijednom oko 15 milijuna eura. S obzirom na sjajnu formu u kojoj je napustio Zagreb, može ga se očekivati u važnoj ulozi i u momčadi trenera Maurizija Sarrija koja sljedeće subote protiv Palerma nastavlja svoje nastupe u talijanskom prvenstvu.

Prema tvrdnjama dnevnika Corriere dello Sport, Napoli od Roga očekuje puno, ali mu je već postavio cijenu za budućnost, ako postane privlačan najbogatijim svjetskim klubovima.

Naime, u svom ugovoru ima i klauzulu o otkupnoj cijeni od 60 milijuna eura koju ako netko ponudi, Napoli nema pravo odbiti. Riječ je o cifri s kojom bi svi bili zadovoljni: klub bi ostvario drugi najveći transfer u svojoj povijesti, odmah iza onih suludih 90 milijuna eura Juventusa za Higuaina, dok bi Marko postao daleko najskuplji hrvatski nogometaš svih vremena.

Naravno, o transferu igrača koji je tek stigao prerano je zasad govoriti, ali možda ćemo se jednog dana sjetiti ove klauzule i cifre koja bi porušila sve hrvatske rekorde...