Možda još i zaigra

Napokon se oglasio i Ivan Perišić; zaraženi Vatreni otkrio kako se osjeća i poslao snažnu poruku svojim suigračima uoči dvoboja sa Španjolskom

27.06.2021 u 20:14

Bionic
Reading

Ivan Perišić se putem Instagrama oglasio o cijeloj situaciji s koronavirusom

Ivan Perišić zbog koronavirusa ne može nastupati u osmini finala Eura 2020 gdje Hrvatska igra protiv Španjolske u Kopenhagenu. Hrvatski nogometni savez objavio je kasno sinoć da je hrvatski reprezentativac pozitivan na koronavirus i smješten u samoiolaciju koja će trajati barem 10 dana, a sada se o svemu oglasio i sam Perišić.

'Kao što već svi znate, pozitivan sam na koronavirus. Hvala svima na podršci. Osjećam se dobro, ali sam jako tužan jer sutra neću moći pomoći Hrvatskoj. Na krilima navijača, siguran sam da će momci odigrati sjajnu utakmicu. Tko zna, možda i zaigram još na ovom Euru', proučio je Perišić putem Instragama.

Kako mu samoizolacija traje barem 10 dana, sigurno propušta osminut finala protiv Španjolske u ponedjeljak, a neće ga biti ni u četvrtfinalu ako Hrvatska tamo prođe, kao ni u eventualnom polufinalu u kojem će se Vatreni naći 6. srpnja ako pobijedi i boljeg između Francuske i Švicarske.

Izbornik Zlatko Dalić je rekao kako će na krilu umjesto Perišića igrati netko od trojca koji čine Ante Rebić, Josip Brekalo i Mislav Oršić. U nekim varijantama može tu odigrati i Andrej Kramarić, ali i Luka Ivanušec. U našoj anketi glasajte koga biste vi voljeli vidjeti umjesto Perišića.