nimalo ugodna situacija

Situacija oko Ivana Perišića nije baš bezazlena; jer osim što je pozitivan, ima i simptome. Zna se i koliko je igrača cijepljeno...

  • S.Š. / Hina
  • Zadnja izmjena 27.06.2021 18:26
  • Objavljeno 27.06.2021 u 17:35
Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Perišić bio je pozitivan na redovnom testiranju na koronavirus te mu je određena mjera samoizolacije u trajanju od deset dana, tijekom kojih neće moći konkurirati za nastupe reprezentacije na Europskom prvenstvu, priopćili su iz Hrvatskog nogometnog saveza (HNS).

'Ivan Perišić se osjeća dobro, ima blage simptome. Jučer (op.a. u subotu) je imao bolove u leđima zbog čega smo ga odmah izolirali i prije nego što su stigli rezultati testa', kazao je glasnogovornik HNS-a Tomislav Pacak.

'Mi se prema Uefinom protokolu nismo dužni dodatno testirati, niti to Danci od nas traže. Ne očekujemo novo testiranje, već redovno ako prođemo Španjolsku', dodao je.

Naglasio je kako će krilni igrač Intera sada proveti deset dana u samoizolaciji, a zbog zaštite podataka nije mogao otkriti je li se cijepio.

'Zbog Opće uredbe o zaštiti podataka ne možemo otkriti tko se cijepio, no od 55 osoba iz naše delegacije samo šest osoba nije cijepljeno i nije imalo koronu. Svi ostali su cijepljeni ili su preboljeli koronavirus', kazao je glasnogovornik.

Naglasio je kako je nemoguće znati gdje je Ivan pokupio virus.

'Međutim, važno je da poštujemo sve mjere kako bi spriječili da se virus ponovno ne pojavi i proširi', zaključio je glasnogovornik HNS-a.

Sažeci Hrvatske nogometne lige

Pratite nas na društvenim mrežama

Najbitnije od bitnog

Newsletter tportala donosi tjedni pregled najbitnijih vijesti

tportal