TO JE TO

Nakon što je potpisao ugovor života s nogometnim velikanom, oglasio se presretni hrvatski reprezentativac

Bionic
Reading

Hrvatski nogometni reprezentativac Ante Rebić potpisao je ugovor s Milanom do 2025. godine, a zatim je za klupski kanal dao svoje prve izjave

'Jako sam sretan što nastavljam u Milanu. Vrijedno sam radio i iskoristio sam prilike', kazao je hrvatski napadač.

Rebić je prošle sezone igrao za 'Rossonere' kao posuđeni igrač Eintrachta, no Talijani su nakon njegovih odličnih nastupa odlučili otkupili ugovor.

Početak nije bio blistav, međutim Rebić je u drugom dijelu sezone 'eksplodirao' i sa 12 golova u 30 nastupa završio sezonu kao najbolji strijelac momčadi.

'Trener mi je dao samopouzdanje', istaknuo je Rebić dodavši kako se u idućoj sezoni nada i boljim igrama.

'Pokazao sam da imam kvalitete igrati za ovu momčad. Prošle sezone sam postigao 12 golova. Dobro sam se snašao, ali nadam se da ću biti još bolji', naglasio je.

Njegov transfer se realizirao nakon što je Andre Silva otišao u suprotnom smjeru. Eintracht je naime, otkupio njegov ugovor od Milana, a dio dogovora je bio da Rebić ostane na San Siru.

'AC Milan sa zadovoljstvom objavljuje trajno potpisivanje Ante Rebića iz Eintrachta nakon njegove posudbe u klubu prošle sezone. Ugovor s hrvatskim napadačem traje do 30. lipnja 2025. godine. Ante tako nastavlja svoj put u redovima Rossonera nakon što je tijekom sezone 19/20. postigao 12 golova u 30 nastupa, završivši kao najbolji strijelac momčadi', objavio je Milan.

Prije toga je u karijeri odigrao točno 100 utakmica za Frankfurt, a već je igrao na Apeninskom poluotoku, jer je u prošlosti bio član Fiorentine i Verone.

Milan je prošlu sezonu završio na šestom mjestu.