Mirko Barišić

Nakon propale Skupštine oglasio se predsjednik Dinama te se osvrnuo na Zdravka Mamića: On je odavno gotova stvar

09.03.2023 u 21:27

Bionic
Reading

Današnja Skupština GNK Dinamo prekinuta je i raspuštena nakon što su je napustili skupštinari odani Zdravku Mamiću. Nakon dvosatnog kaosa u zagrebačkom hotelu Sheraton oglasio se i predsjednik Dinama Mirko Barišić

Predsjednik GNK Dinamo Mirko Barišić nakon propalog pokušaja održavanja Skupštine kluba bio je očekivano razočaran. Iako je njegova struja, barem nominalno u ovom trenutku, nadjačala onu koja podržava bjegunca Zdravka Mamića, Barišić ovu situaciju ne vidi kao pobjedu.

'Razočaran sam jer smo takvo društvo. Je li mi odgovara ova situacija? Ne, ali klub ide dalje...', kazao je nakon propale Skupštine Mirko Barišić te dodao:

'Uprava nastavlja s radom, ide se u promjenu Statuta. Ovo je budućnost Dinama, a ne ovaj cirkus koji smo imali. Nastavljamo s gradnjom stadiona i moderniziramo Dinamo i Statut uz podršku navijača. Želimo ostati europska momčad, nastavljamo raditi na rezultatima, na školi nogometa.'

  • +10
Skupština GNK Dinamo, hotel Sheraton, Zagreb, 9.3.2023. dvorana Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL

Osvrnuo se i na predstavnike 'Mamićeve struje', prije svega na Damira Zorića.

'Zorić? On je passe. On je samo član skupštine i doviđenja. Hvala navijačima na podršci, ovo jedinstvo je jako lijepo', kazao je Barišić te je za kraj spomenuo i Zdravka Mamića:

'Zdravko Mamić? Pa ova struja se sama distancirala od Mamića. Što se mene tiče, Mamić je gotova stvar, ne danas, nego već od ranije. Za to se navijači ne moraju brinuti', zaključio je Mirko Barišić.

  • +33
Bad Blue Boys ispred hotela pale bakle i navijaju dok traje skupština Dinama Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl
Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl