Damir Zorić otvoreno

Mamićev čovjek od povjerenja napadnut od strane BBB-a: Ovo nije naš poraz, ovo je je poraz Dinama

09.03.2023 u 20:48

Bionic
Reading

Nakon što je u zagrebačkom hotelu Sheraton održana Skupština GNK Dinamo, koja je raspuštena jer srušili kvorum jer su skupštinari vjerni Zdravku Mamiću napustili sjednicu, zanimljivo je bilo čuti što kaže Damir Zorić

Mnogi se slažu kako je ovakav rasplet očekivan jer je odmah na početku počelo prepucavanje 'zaraćenih strana'. No, Skupština je raspuštena tako da će klub i dalje voditi predsjednik Mirko Barišić i članovi Uprave.

Damir Zorić, oglasio se odmah nakon sjednice, iako mu nije bilo ugodno jer su neki članovi BBB-a pokušali upasti u hotel i vrijeđali su ga pogrdnim izrazima urlajući 'koliko ti je Mamić platio?'

Bad Blue Boysi su bili toliko bijesni da nisu puštali Mamićeve ljude iz hotela pa su stigli zaštitari. Jedan navijač zamahnuo je i udario Ivu Šuška... Nimalo ugodne scene ispred hotela.

'Struja je Dinamova, pogrešno je reći Mamićeva. Kvorum smo srušili je se provodi pravno nasilje, a ovo nije prvi put. Najprije su srušili četiri najbolja povjerenika, brutalno, bez ikakva obrazloženja su ih izbacili.

Ne znam što znači logistička potpora, što im se zamjeralo. Naš poraz? Ne, ovo je poraz Dinama. Mi smo bili konstruktivni cijelo vrijeme. Zvao sam i Barišića, rekao mu da nismo protiv njega, ako želi neka ostane još jedan mandat, ali on se oglušio. I posjeo ljude kraj sebe koji uopće nisu članovi skupštine. Tko je tih šest ljudi, ne znam. Način na koji su verificirali novih osam članova je čarobnjak iz Oza', kazao je Zorić dodavši:

'Kraj Mamića? U to ne ulazim, on pet godina nije u Hrvatskoj ni u klubu, a potpisivao nije ništa. Ja predlažem svaki dan Putinu da prestane bacati rakete na Ukrajinu pa me ne sluša, a zašto netko sluša ili ne sluša Mamića, u to ne ulazim. Šimić? U ovakvoj situaciji opredjeljivati se i ulaziti u klub dan prije skupštine koja može otići na ovu ili onu stranu... nije baš. Ali sam je to izabrao, sretno mu bilo', kazao je Zorić.

'Ja od Dinama nemam ni lipe, ne zarađujem ja u Dinamu svoj kruh, i ja moram kupiti karte, tu i tamo dobijemo suvenir neki. Ja volim Dinamo, ali ovako, bojim se…, kaže Zorić.

'Pogledajte ovu drugu logistiku koja je dovela osam ljudi, i njih skupština treba verificirati, a ispalo je da su oni sami sebe verificirali. Pa što ćemo mi tu? Ako oni mogu sami sebe verificirati, izabrati, pa neka donose odluke... Mi u tome nećemo sudjelovati. Žalosno je, ponavljam ovo je poraz Dinama, nudili smo da se dogovorimo, neće. Znate, te odluke koje donose su jako pobojne', dodao je Zorić.

  • +10
Skupština GNK Dinamo, hotel Sheraton, Zagreb, 9.3.2023. dvorana Izvor: Pixsell / Autor: Marko Lukunic/PIXSELL
Izvor: tportal.hr / Autor: Vladimir Radičević