brza reakcija policije

Nakon primitivnog vrijeđanja Janice Kostelić, uhićeno pet osoba!

10.06.2017 u 23:18

Bionic
Reading

Splitska policija uhitila je pet osoba iz skupine koja je u subotu u Supetru vrijeđala hrvatsku skijašicu i državnu tajnicu za sport Janicu Kostelić te nad njima provodi kriminalističko istraživanje.

Prema priopćenju splitske policije, više osoba narušavalo je javni red i mir na trajektu koji je plovio na relaciji Split-Supetar, a cijeli slučaj im je prijavila 35-godišnjakinja koju su vrijeđali.

>> Poruka Janice Kostelić trebala bi zabrinuti sve u Hrvatskoj

Policija u priopćenju dodaje da je uhićeno pet osoba iz skupine koja je oko 18 sati narušavala javni red i mir te se nad njima provodi kriminalističko istraživanje.

Iako se pojedinosti ne navode, doznaje se da se incident dogodio nakon što je trajekt iz Splita pristao u Supetar na Braču. U tom se trenutku na obali nalazilo nekoliko osoba koje su pjevale i dovikivale uvredljive riječi Janici Kostelić. koja je potom cijeli slučaj prijavila policiji.

>> Torcida napada; nakon Mamića nova žrtva je Janica Kostelić!

Janica Kostelić doputovala je na Brač kako bi prisustvovala finalu teniskog turnira Croatia Bol Open, no nakon incidenta napustila je Brač i uputila se prema Zagrebu.

Uvrede upućene državnoj tajnici Janici Kostelić u priopćenju je osudila i Vlada Republike Hrvatske, istaknuvši kako su one 'izraz nepoštivanja i prema njezinim športskim uspjesima, ali i njezinoj aktualnoj dužnosti, unatoč naporima koje čini u upostavi pozitivnih trendova u hrvatskom športu'.

Ovo je drugi izgred u samo nekoliko dana na Braču. Prvi se dogodio u Bolu kada je 22-godišnjak šakom u zatiljak udario Dinamovog savjetnika Zdravka Mamića te ga bacio u more.