ZIDIĆI I KAFIĆI

O događanjima u Hajduku konačno su se oglasili iz Torcide, evo što poručuju

13.04.2024 u 22:43

Bionic
Reading

Torcida je putem društvenih mreža prokomentirala aktualnu situaciju vezanu uz događanja u Hajduku

'Obraćamo se svim našim pripadnicima, navijačima Hajduka i cjelokupnoj javnosti, a ponukani lažima, manipulacijama i zlonamjernim objedama koje se ovih dana iznose u javnom prostoru.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Torcida i Naš Hajduk ne smjenjuju niti postavljaju Uprave, niti izabiru predsjednika, ili bilo koju funkciju u Klubu, niti će ikada! Politika nam je već pružila takvu priliku 2011., a poznato je da smo je odbili, jasno rekli NE i zahtijevali demokratske izbore. Nemamo miljenike niti se vezujemo za imena, nego volimo Hajduk i branimo njegove boje! Godinama ističemo i branimo od svih utjecaja neovisnost u radu svih djelatnika Hajduka, a posebno Uprave i Nadzornog odbora. To je osnova članskog Hajduka.

Upravo s tim ciljem Torcida je osnovala Naš Hajduk te se od tada do danas zajedno zalažemo za veliki Hajduk, za iste temeljne vrijednosti, načela i načine djelovanja, a tako ćemo nastaviti i u budućnosti.

Novinarima, medijima i svima ostalima koji ni ovaj put nisu propustili priliku očešati se o Hajduk poručujemo da svoje prste maknu dalje od Hajduka, Torcide i Našeg Hajduka, da konačno pokažu barem malo obraza ako ga imaju, a svoja rekla-kazala 'saznanja' i privatne interese da ostave za zidiće i kafiće. Nema te sile ni pera zbog kojeg bi se rastali od zajedničke ideje i identiteta', stoji u objavi na Facebooku.