GUŽVA U UREDU

Nakon Mamića i Robert Kovač posjetio USKOK

15.11.2011 u 11:59

Bionic
Reading

Nogometaši i nogometni djelatnici u posljednje su vrijeme česti gosti Državnog odvjetništva i USKOK-a. Nakon Zorana Mamića koji je u posjetu bio nekidan, jutros je USKOK pohodio i Robert Kovač

Robert Kovač oko 11.15 sati viđen je na ulazu u USKOK, a što je tamo radio, zasad ostaje tajna. Zna se tek da je bivši hrvatski reprezentativac te igrač Dinama na razgovoru bio 40-ak minuta, a na novinarski upit ima li njegov posjet USKOK-u veze s aferom 'Offside' ili možda slučajem maloljetničke delinkvencije, zbog koje je i Zoran Mamić proteklih dana bio na istoj adresi, Kovač mlađi tek je odgovorio:

'Rečeno mi je u USKOK-u da ne smijem davati nikakve izjave u vezi našeg razgovora'.

Dakle, ostaje nagađanje je li Robert Kovač, dojučerašnji nogometaš Dinama i hrvatske reprezentacije, ali nekoć i velika zvijezda u Bundesligi, s istražiteljima razovarao na temu njemačke kladioničarske afere povezane s braćom Šapina ili je u pitanju nešto drugo.

Podsjećamo, početkom studenoga Zoran Mamić je bio na razgovoru u USKOK-u, no unatoč medijskim špekulacijama, njegova odvjetnica Jadranka Sloković kazala je da slučaj nema izravne veze s njim, nego s navodnom maloljetničkom delinkvencijom, odnosno sa zlostavljanjem igrača iz Dinamove škole na Facebooku.