OPROSTIO SE OD RUDEŠA

Najzvučnije pojačanje i jedini 'kapitalac' nakon pet mjeseci napustio klub

24.12.2023 u 17:06

Bionic
Reading

Posljednjeplasirana momčad SuperSport Hrvatske nogometne lige očito ide u redizajn, uoči proljetnog dijela sezone.

Jer iz kluba su otišli već Dominik Pavlek i Robin Šimović, a od kluba se oprostio i najzvučnije pojačanje prošlog ljeta, ujedno i jedini 'kapitalac' kluba sa zapadnog dijela Zagreba, Ivan Tomečak.

Iskusni desni bočni 34-godišnji Ivan Tomečak je na Instagramu je objavio fotografiju s predstavljanja u hrvatskom prvoligašu, na kojem je bio u društvu također bivšeg trenera Roberta Prosinečkog, te napisao: 'Hvala, NK Rudeš. Sretno u nastavku sezone'.

>> MAXSport – najbolje od hrvatskog nogometa! Više informacija OVDJE.

Rudeš je podijelio objavu te dodao: 'Sretno dalje, dragi naš Ivane'.

Tomečak je napustio klub nakon svega pet mjeseci. U jesenskom dijelu sezone upisao je 18 nastupa u SuperSport HNL-u te dva u SuperSport Hrvatskom kupu. Postigao je jedan pogodak i jednu asistenciju te bio stalni prvotimac u klubu koji se s četiri boda uvjerljivo nalazi na dnu hrvatskog prvenstva.

Tomečak je tijekom svoje bogate karijere igrao za dosta klubova, te u inozemstvu, ali najbolje godine proveo je u Dinamu. Tomečak je tijekom karijere osvojio pet naslova prvaka s Dinamo, po tri hrvatska kupa s Dinamom i Rijekom te jedan belgijski kup s Club Bruggeom.

Imao je i jedan nastup za hrvatsku reprezentaciju. Bilo je to u prijateljskom ogledu protiv Argentine, u jesen 2014. godine.

  • +13
Rijeka - Rudeš, 19. kolo, 2023/24. Izvor: Pixsell / Autor: Goran Kovacic/PIXSELL
Sažetak utakmice Rijeka - Rudeš Izvor: tportal.hr / Autor: Croatel/MAX Sport
Standings provided by Sofascore