KAD ON UMIJEŠA PRSTE

Najomraženiji nogometni menadžer kvari posao Barceloni koji je izgledao gotov; razlog je samo jedan...

24.05.2019 u 08:23

Bionic
Reading

Barcelona je bila najveći favorit za dovođenje 19-godišnjeg braniča Ajaxa Matthijsa De Ligta, ali odjednom je u prvi plan iskočio Manchester United koji je spreman ponuditi godišnju plaću kakvu ne može dobiti u katalonskom klubu

Stopersko čudo zaludilo je najbogatije klubove Europe (Barcelona, Real Madrid, Manchester City, Inter...), ali zadnjih tjedana vjerovalo se da će De Ligt završiti u Barceloni koja ima sličan stil igre upravo kao Ajax te nizozemska reprezentacija.

Cijela operacija bi koštala preko 70 milijuna eura. Ajax je navodno pristao, ostalo je samo da se dogovore osobni uvjeti sa samim nogometašem, ali...

Transfer igrača iz sjene vodi možda najmoćniji menadžer Mino Raiola koji vodi mnoge nogometne zvijezde, koji je omražen kod klubova i kojeg nije briga koliko je klub slavan, velik i trofejan, nego ga samo zanima da izvuče što više novca za svojeg klijenta. I čim je došla bolja ponuda Raiola je De Ligta okrenuo na tu stranu.

  • +3
Liga prvaka, polufinale: Ajax - Tottenham Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Naime, engleski i španjolski mediji barataju s informacijom da su u Manchester Unitedu pripremili za mladog Nizozemca više od 14 milijuna eura godišnje za plaću, a to je iznos kojem u ovom trenutku ni Barcelona ne može parirati, jer ionako previše prihoda troši upravo na primanja svojih igrača.

Tako je sada Manchester United klub koji ima najviše šanse za dovođenje De Ligta sve dok će glavnu riječ voditi menadžer Mino Raiola kojem je novac na prvom mjestu.

  • +3
Premiership: Manchester United - Manchester City Izvor: Profimedia / Autor: N.N.