KAKAV BI TO BIO TRANSFER

Najjači i najbogatiji europski klubovi u lovu na talenta iz HT Prve lige koji nikada ne bi prihvatio ponude iz Dinama i Hajduka

15.04.2020 u 17:21

Bionic
Reading

Prema pisanju talijanskog portala specijaliziranog za transfere 'TuttoMercato', europski velikani prate mladog 20-godišnjeg vratara Rijeke Ivora Pandura

Veliki odlazni transferi u nogometne divove iz Liga petica nisu rezervirani samo za Dinamo. Razgranate skautske mreže najvećih klubova Europe pozorno prate i hrvatske talente u drugim našim momčadima.

Tako nekima nije prošao nezamijećeno 20-godišnji vratar Rijeke Ivor Pandur koji je za prvi sastav branio deset puta i u šest utakmica je sačuvao mrežu netaknutom.

U trenucima dok nema utakmica zbog pandemije specijalizirani portali za nogometne transfere donose razne informacije, a jedna od njih iznimno je zanimljiva hrvatskoj javnosti. 'TuttoMercato' tvrdi da Liverpool i Manchester City prate mladog golmana, a da interes pokazuje i Juventus.

Inače, Pandur ima ugovor s Rijekom do ljeta 2023., transfermarkt ga procjenjuje na 250 tisuća eura, a sumnjamo da je to iznos koji bi zadovoljio prvoligaša s Rujevice čak i u ovim financijski teškim vremenima.

Dodajmo kako je mladi vratar u svojim ranijim medijskim istupima rekao da mu je velika želja braniti za klub iz Liga petice, a da eventualne ponude Dinama i Hajduka nikada ne bi prihvatio.