uz krovinovića i badelja...

Bilić u Englesku dovodi omiljenog hrvatskog stopera; kod njega je debitirao u A reprezentaciji, a sada bi mu mogao ispuniti veliku želju

15.04.2020 u 14:43

Bionic
Reading

Bivši hrvatski nogometni izbornik, Slaven Bilić, koji trenutno vodi engleskog drugoligaša West Bromwich Albion, čeka što će biti s ovom sezonom ali i polako kuje planove za novu sezonu, a u kojoj bi vrlo lako mogao biti i član najelitnijeg razreda engleskog klupskog nogometa

Brojni su se engleski mediji u utorak raspisali kako Slaven Bilić traži načina da u svoj klub, točnije u West Bromwich Albion, dovede iskusnog 30-godišnjeg stopera Bešiktaša, ali i svog bivšeg igrača Domagoja Vidu, kojem je u svibnju 2010. godine dao debitantske minute u A reprezentaciji. A sada bi mu mogao i ispuniti veliku želju igranja na Otoku.

Turski portal Fanatik pak piše kako bi WBA za Vidu morao platiti 10.000.000 eura, dok bi Vidi za godišnju plaću trebati ponuditi oko 3.500.000 eura po sezoni.

Naravno, sve su to iznosi koje spominju mediji, što ne znači da su točni.

Osim toga, dodatni problem jest i taj što se ne zna kada će se i kako završiti ova sezona, te hoće li Bilić u sljedećoj sezoni voditi klub iz Premier lige ili Championshipa.

Inače, prije nekoliko dana objavljena je i vijest kako bi Bilić u svojoj momčadi rado vidio i Milana Badelja, veznjaka Lazija koji je na posudbi u Fiorentini, te da bi rado zadržao i Filipa Krovinovića, koji mu je stigao na posudbu iz Benfice.