marca se raspisala

Najavljuje se velika trampa između Reala i Juventusa, veća i od one između 'Stare dame' i Barcelone

10.08.2020 u 10:28

Bionic
Reading

Nakon ispadanja madridskog Reala ali i Juventusa u osmini finala Lige prvaka, jasno je da se na sezonu, bez obzira na osvojeno španjolsko odnosno talijansko prvenstvo, ipak ne gleda s toliko puno veselja. Samim time, traže se novi igrači koji bi klubovima donijeli novu svježinu i snagu

Pandemija koronavirusa poremetila je financijske planove mnogim klubovima, pa tako i onim najvećima. I dok su prijašnjih godina najavljivali nevjerojatne kupovine, sada se i oni pokušavaju snaći kako umiju. A najjednostavniji način jest trampa između klubova.

Dobar primjer za takvu razmjenu bio je u slučaju kada su Miralem Pjanić i Arhur Melo zamijenili dresove Juventusa i Barcelone.

Sada španjolska Marca donosi novi mogući transfer po istom principu. Naime, španjolski sportski dnevnik piše kako je Juventus kontaktirao madridski Real, koji je pak pokazao interes za Paula Dybalu. 'Kraljevi' žele dovesti Argentinca, ali nisu u mogućnosti platiti za njega 100 milijuna eura koliko traži Juventus.

Marca piše da je Real Madrid ponudio Tonija Kroosa ili Isca kao dio ovog transfera, te će Stara dama moći birati između Nijemca i Španjolca ukoliko pristanu Dybalu poslati u u suprotnom pravcu. Kraljevi će uz jednog igrača odvojiti i svotu od oko 30 milijuna eura.

No, pitanje je što će o svemu tome reći novi trener torinskog kluba, Andrea Pirlo, te da li će Dybala biti važan dio njegove momčadi ili ne.

  • +12
Manchester City - Real Madrid, osmina finala Lige prvaka, 2019/20. Izvor: EPA / Autor: Peter Powell / POOL